Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

2 Nisan 2013 Salı

Google Adwords Oturum Açma


Google Adwords Oturum Açma 








AdWords hesabınızda oturum açmak içinhttps://adwords.google.com.tr  adresini kullanmanız gerektiğini unutmayın. Google Hesabı e-posta adresinizi ve şifrenizi girip Oturum aç‘ı tıklayın.

Hesabınızı kontrol etmek istediğinizde kolayca bulabilmek içinhttps://adwords.google.com.tr adresini favori olarak işaretleyebilirsiniz.

Oturum açamıyor musunuz? google reklam vermek “Oturum açamıyorum” sorun gidericisini  kullanın.

AdWords Hesabınızın bölümleri

Bir AdWords hesabında şu altı ana sekme bulunur: Ana Sayfa, Kampanyalar, Fırsatlar, Raporlar, Faturalandırma ve Hesabım. Her sekmede, sekmeyi tıklayarak görüntüleyebileceğiniz bir veya daha fazla alt sayfa bulunabilir.

Ana Sayfa: Bu sekmede Hesabın Anlık Görüntüsü sayfanız bulunur. Bu sayfa, önemli hesap bilgilerinin kolay okunabilir bir özetini sunar.
Kampanyalar: Burası, AdWords hesabınızı google reklam vermek yönetirken zamanınızın büyük kısmını geçireceğiniz yerdir. Burada kampanya, reklam, anahtar kelime oluşturup düzenleyebilir ve kampanya ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Performans özeti grafiklerini görüntüleyerek, hesabınızın performansının bir özetini alabilirsiniz.
Fırsatlar: Performansınızı iyileştirme yöntemleri konusunda fikir edinebilirsiniz. Ayrıca, hesabınızı yönetmenize veya reklamcılık başarınızı artırmanıza yardımcı google reklam vermek olabilecek hesap araçları bulabilirsiniz.
Raporlar: AdWords’ü kullanmaya yeni başladıysanız, ilk aşamalarda ihtiyaç duyacağınız tüm raporları Kampanyalar sekmesinde bulabilirsiniz. Daha ayrıntılı raporlar için, Google Analytics’i (web sitenizin performansını izler) ve Rapor Merkezi’ni (reklamlarınızın, anahtar kelimelerinizin ve kampanyalarınızın başarısını izler) içeren Raporlar sekmesini kullanabilirsiniz. Raporlama seçenekleriyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için bu kılavuzun performansınızı ölçme bölümünü inceleyebilirsiniz.
Faturalandırma: Fatura ayrıntılarınızı girebilir veya değiştirebilir, faturalandırma geçmişinizin tamamını görüntüleyebilir ve faturaları yazdırabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için bu kılavuzunfaturalandırma bölümünü inceleyebilirsiniz.
Hesabım: Giriş bilgileri ve kullanıcı tercihleri gibi kişisel bilgileri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, bir arkadaşınızı veya iş arkadaşınızı AdWords hesabınızı yönetmek üzere buradan davet edebilirsiniz.

0 yorum :