Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

1 Ekim 2013 Salı

Google Reklam - Geçersiz Tıklamalar, Tıklama Sahtekarlığı

Google Reklam - Geçersiz Tıklamalar, Tıklama Sahtekarlığı


Tepkisel olarak saptanan Google AdWords reklam larına ilişkin geçersiz tıklamalar nadirdir. Bununla birlikte, saptanmayan tıklama sahtekarlıklarını da denetlemek için ROI izleme tekniklerinden yararlanılmasını öneririz. Özel olarak, aşağıdakileri yaptığınızdan emin olun:
1. Kampanya performansını mümkün olan en düşük düzeyde, tercihen anahtar kelimeye göre izleyin
2.Tüm tıklama verisi analizleri için Google Analytics ve Geri Dönüşüm Takibi hizmetimizi kullanın
Şüpheli tüm etkinlikleri incelenmeleri içinbize bildirimde bulunun.

En önemlisi, reklamverenlerin çalışan izlenebilir bir ROI tanımları olmalıdır. Doğrudan çevrimiçi ürün satmayan reklamverenler için, dönüştürmede kullanılacak bir aşama olarak bazı ara adımlar (örneğin, bir formun doldurulması) tanımlamayı deneyin.
Google Ekibi:Otomatik tıklama koruma tekniklerimize ek olarak, tek tek geçersiz tıklamaları incelemek için özel araçlar ve teknikler kullanan uzmanlardan oluşan bir ekibimiz bulunmaktadır. Sistemimiz, geçersiz olma potansiyeli bulunan tıklamalar tespit ettiğinde, bu ekibin bir üyesi, etkilenen hesabı inceleyerek bu tıklamaların kaynağına ait önemli verileri seçip ayırır.
Ekibimizin amaçlarından biri de, etik kurallara uymayan davranışlar sergileyen kullanıcılar için geçersiz etkinlikler gerçekleştirmeyi zorlaştırmak, kesinlikle ödüllendirmemek ve böylece bu kullanıcıların başarıya ulaşma şansını düşürmektir. Buna ek olarak, son iki ay içinde geçersiz tıklamalar için borçlandırıldıklarını tespit ettiğimiz reklamverenlerin hesaplarına geri ödeme yaparız

0 yorum :