Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

30 Mart 2013 Cumartesi

Arama Ağı Reklamları



Google Arama Ağı Reklamları

Google.com'da ve arama ortaklarımızın oluşturduğu ağda reklam yayınlamak için AdWords'ü kullanın. Kullanıcılar, seçtiğiniz anahtar kelimelerden birini kullanarak arama yaptıklarında, reklamınız arama sonuçları sayfasında görüntülenebilir. Yalnızca reklamınız tıklandığında ödeme yaparsınız ve reklamınızı, anahtar kelimelerinizi ve tekliflerinizi ayrıntılı sonuçlara göre hemen ayarlayabilirsiniz. Hedeflenen budur. Bu güvenilirdir.
Kontrol sizde olsun. Anahtar kelimelerinizi seçin, bir bütçe ayarlayın ve reklamınıza yapılacak her bir tıklama için ödemek istediğiniz maksimum tutarı seçin. Kampanyanız başladıktan sonra, performansınızı en üst düzeye çıkarmak amacıyla kampanyanızda gerekli ayarlamaları yapabilmeniz için nelerin işe yaradığını ve nelerin yaramadığını size raporlarız. Yaratıcı olun. Farklı anahtar kelimeler için farklı reklamlar görüntüleyerek ve reklamınızı tıkladıklarında kullanıcıların göreceği açılış sayfasını özelleştirerek alaka düzeyinizi ve performansınızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Hedefiniz olsun. Reklamınızın yalnızca İstanbul'da hafta içi akşam yemeği saatlerinde mi gösterilmesini istiyorsunuz? Ayarlarınızı buna göre yapın.
Kampanyanızı doğru anahtar kelimelerle, bütçelerle ve tekliflerle planlayın Kampanyanızı, Anahtar Kelime Aracı'ndan alacağınız anahtar kelime fikirlerini kullanarak oluşturun Özelleştirilmiş anahtar kelime fırsatlarını Arama Tabanlı Anahtar Kelime Aracı ile keşfedin Bütçenizi ve teklif stratejinizi Trafik Tahmincisi'nden alacağınız maliyet ve trafik tahminleriyle belirleyin Reklamlarınızı doğru kişilere doğru zamanda hedefleyin Reklam yayını zaman planlaması ile kampanyanızı yalnızca belirli saatlerde yayınlanacak şekilde ayarlayın Anahtar kelime hedefleme ile belirli aramaları hedefleyin Yer ve dil hedefleme ile ideal kitlenize ulaşın Alakalı ve yararlı bir reklam oluşturun Kaliteli tıklamalar almak için anlaşılır ve kısa metin reklamlar kullanın Araya anahtar kelime ekleme özelliği ile reklamlarınızın daha alakalı olmasını sağlayın Yerel müşterilere daha alakalı bilgiler göstermek için yer uzantılarını kullanın Sizce değeri ne kadarsa yalnızca o kadar teklif verin ve ödeme yapın TBM fiyatlandırması ile, tıklama başına ödemek istediğiniz kadar teklif verin Teklif Simülasyon Aracı ile tekliflerinizi maksimum performans için optimize edin Dönüşüm Optimize Edici ile daha düşük maliyetle daha fazla dönüşüm sağlayın Otomatik Teklif Verme ile teklif vermeyi kolaylaştırın ve mümkün olan en fazla sayıda tıklama alın Reklamlarınızın performansını artırarak YG'nizi en üst düzeye çıkarın Fırsatlar sekmesinden özel optimizasyon fikirleri alın AdWords Rapor Merkezi ile her bir anahtar kelimenin ve reklamın performansını öğrenin Dönüşüm İzleme ile tıklama sonrası YG raporu ekleyin DoubleClick raporlama ile arama motorlarındaki arama ağı kampanyalarını karşılaştırın Google Analytics ile kullanıcılar reklamlarınızı tıkladıktan sonra web sitenizde neler olduğunu öğrenin Performansı artırmak için açılış sayfanızın varyasyonlarını Web 

0 yorum :