Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

31 Mart 2013 Pazar

Google Adwords Reklam Vermek


Google Adwords Reklam Vermek



NASIL ÇALIŞIR ?
Reklamlarınız Google’da görünür
Kullanıcılar anahtar kelimelerinizden birini kullanarak Google'da arama yaptığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Artık, sizinle zaten ilgilenen bir hedef kitleye reklam yapabilirsiniz.

Müşterileri siz çekersiniz
Kullanıcılar, reklamınızı tıkladıktan sonra bir satın alma işlemi yapabilir veya sizinle ilgili daha fazla bilgi edinebilir.

GOOGLE ADWORDS'ÜN SİZE SUNDUKLARI
Hedeflenen erişim
Artık Google'da arama yapan kişilere yönelik reklam verebilirsiniz. Hatta, Google'ın arama sonuçlarında zaten görünüyorsanız, AdWords, Google'da yeni hedef kitleleri ve reklamcılık ağımızı hedeflemenize yardım edebilir.

Daha fazla denetim
İstediğiniz sonuçları alana kadar reklamlarınızı düzenleyip bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, birçok reklam biçimini görüntüleyebilir, hatta reklamlarınızı belirli dillere ve coğrafi bölgelere hedefleyebilirsiniz.

Ölçülebilir değer
Minimum harcama gerekliliği veya zaman taahhüdü yoktur. Ayrıca, tıklama başı maliyet seçeneğiyle yalnızca reklamlarınız tıklandığında borçlandırılırsınız. Bu, bütçenizin sadece size yeni müşteri adayları kazanmak için kullanılacağı anlamına gelir.

Yerel ve bölgesel hedefleme!
Reklamlarınızı sadece belirli bir bölgede arama yapan kişilere görüntülenecek biçimde ayarlayın. Artık sizden 40 km uzaktaki çevrimiçi müşterileri hedeflemek çok kolay.

0 yorum :