Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

30 Mart 2013 Cumartesi

Google Adwords


Google Adwords



google adwords reklam vermek


Google Adwords Eğitimi
 
Google Adwords, reklamverenlerin Google arama sonuçlarında görünebilmesi için tıklanabilir reklamlar ile anahtar kelimeler için teklif verilen Google’ın reklamcılık sitesidir.

Google ve diğer arama motorları internet üzerinden ürün ve hizmetlere ulaşabilmek için kullanılan en yaygın yolların başında gelir. İnternet reklamlarının çok daha etkili ve de fazla internet mecrasında  görüntülenebilmesi için için Adwords ayarlarının yapılmış olması gerekir. İnternet reklamcılığının etkin sonuçlar elde edebilmek için Google Adwords ayarlarının iyi bilinip uygulanması gerekmektedir.
 
Google Adwords Eğitimine Kimler Katılabilir?
 
Şirketlerin dijital reklamcılık departmanlarında, reklamcılar, şirketlerin reklam ve halkla ilişkiler yetkilileri, firma temsilcileri, e-ticaret sitesi sahipleri, kendisini Google Adwords konusunda geliştirmek isteyen herkes Adwords eğitimine katılabilir.
 
Google Adwords Eğitiminin Sonunda Neler Kazanacaksınız?
 
  • İnternet reklamcılığında ve Adwords yönetimi konusunda kendinizi geliştirerek, günümüzün en popüler ve en karlı mesleklerinden birine sahip olacaksınız.
  • Kendi web sitenizin tüm internet-reklam tanıtım faaliyetlerini kendiniz yöneteceksiniz.
  • Google Adwords ve internet reklamcılığı hakkında edindiğiniz geniş bilgi sayesinde rakiplerinizi geri bırakarak farklı online mecralarda bilginizi kullanabileceksiniz.
  • Google Adwords ile kolaylıkla tanıtımınızı yapıp hedef kitleye ulaşacak kampanyalar düzenleyebileceksiniz.
  • Bir uzmana ihtiyaç duymadan hesabınızı yönetebilecek ve optimize edebileceksiniz.
  • İstediğiniz oranda farklı hesaplar açıp yönetebilecek farklı reklam metodlarıyla çalışabileceksiniz.
  • Google Analytics ile sitenize uğrayan ziyaretçilerin hangi kanaldan hangi anahtar kelimeleri kullanarak bulduğunu ve Adwords kampanyalarının web siteniz üzerinde yaptığı performans değişimini analiz edebileceksiz.

1 yorum :

  1. google reklam vermek diye saçma sapan tagınızı sikeyim. google reklam vermek ney lan

    YanıtlaSil