Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

7 Nisan 2013 Pazar

Google Reklam Fiyatları



Google Reklam Fiyatları



Merhabalar, Google Reklam vermek istiyorsanız, şunu bilmenizi isterim ki  Bütcenizi kendiniz belirliyorsunuz. Yani bu demek oluyor ki cebinizde 30 Tl var 1 ay reklam istiyorsunuz. böyle birşey mevcut.




Size kimse zorunlu olarak 100-200 vs. miktarlarda fiyat belirleyemez. Yalnız Şirket ile çalışmak istediğinizde Günlük olarak değilde paket satın alıyorsunuz. google reklam vermek Mesela ben 500 Tl reklam paketi aldım diyelim, Firma bana 500 tl lik reklam yayınlayacaktır.

Sektör sektör fark eden Anahtar kelime fiyatları, Sitenizin kalitesi fiyatların alçalmasına veya yükselmesine neden olabilir. Rekabet konusudur yani, eğerki reklam açtırmak istediğiniz sektörde rekabet çok ise tıklama başına vereceğiniz teklifler yüksek olabilir. Lakin kalite puanlarınız iyi ise düşük olacaktır.



Ayrıca siz ne kadar ödeyeceksiniz, google reklam vermek bize gelen soruların çoğunlugu böyle. Şimdi Siz aylık yada günlük bütce belirliyorsunuz örn: 20 Tl bütce belirledik günlük Fakat 20 Tl harcama yapmadı. 15 Tl harcama yaptı  Siz 20 Tl ödemeyeceksiniz 15 Tl harcama yapıldıgı için harcanan tutarı ödeyeceksiniz.

Adwords sistemi kesinlikle güvenilir ve google reklam vermek  doğaldır. Kesinlikle tıklama almadan bir ödemeye tahakkük edilemezsiniz. Reklamlarınıza kullanıcılar tıklar sizin belirlediğiniz Tıklama tutarıyla, Kaç kişinin tıkladığı belirlenince ortaya çıkar.

1 yorum :

  1. çok güzel bir yazı olmuş. elinize sağlık. google reklam vermek.

    YanıtlaSil