Son Yazılar

0531 946 85 75
0212 224 78 98

2 Nisan 2013 Salı

Google Reklam Vermek


Google Adwords Reklamları

Google Adwords Nedir?

Google Adwords bütçenize göre yüksek ölçüde hedeflenmiş tıklama-başı-maliyet (CPC) reklam satın almanızın hızlı ve basit bir yoludur. Adwords reklamları Google yanında AOL, EarthLink, HowStuffWorks, & Blogger dahil olmak üzere sürekli büyümekte olan Google Ağımızda yer alan arama ve içerik sitelerinde de gösterilir. 
Google üzerinde yapılan aramaların yanında Google Ağımızdaki sayfa ziyaretleriyle, Google AdWords reklamlarınızın çok geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar. Bir  Google reklam vermek Google Adwords reklamı yarattığınızda,ad Adwords google reklam vermek reklamınızın hangi anahtar kelimeler için yapılan aramalarda görüntüleneceğini belirler ve herbir tıklama için ödemeyi arzu ettiğiniz maksimum miktarı seçebilirsiniz. Yalnız, birileri reklamınız üzerinde tıklama yaptığı zaman ödeme yaparsınız. Hatta paranızı daha çok korumak için AdWords İndirimcimiz sonuç sayfaları üzerinde reklamınızın sırasını korumak üzere gereken en düşük ücreti ödemeniz için gerçek CPC’yi otomatik olarak aşağı çekmektedir. Aylık olarak ödemeniz gereken bir minimum yoktur – etkinleştirme ücreti yalnızca 5 US$’dır. Reklamlarınız faturalama bilgisini göndermenizden hemen sonraki dakikalar içinde çalışmaya başlar. Reklamlarınızın performansını çevrimiçi hesap Kontrol Merkezi’nizdeki raporları kullanarak kolayca izleyebilirsiniz.

Google Adwords İçeriği

Optimize Google Sponsor bütçe Sistem Google reklam vermek kayıt (Hediye!) Anahtar kelime danışmanlığı (Hediye!)
SMS raporlama (Hediye!) Google Adwords reklamlarında da tüm hizmetlerinde olduğu gibi; şeffaflığı, müşteri tatminini ve en uygun fiyatı sunmaktadır.
Online ulaşabileceğiniz size özel panelinizden Google reklam vermek tüm tüketimlerinizi rahatlıkla izler, reklamınızı anında açıp kapatabilir, günlük bütçenizi ayarlayabilirsiniz.
Bütçenizden Google adwords reklam vermek veya ne kadar zamanınız olduğundan bağımsız olarak, Google’ın çevrimiçi reklamcılık programını kullanarak yeni müşterilere ulaşabilir ve işletmenizi büyütebilirsiniz. AdWords’te, reklamınızın nerede görüntüleneceğini seçebilir, sizin için uygun olan bir bütçe belirleyebilir (minimum harcama taahhüdü yoktur) ve reklamınızın etkisini kolaylıkla ölçebilirsiniz.

Google ile reklam vermenin yararları

GOOGLE REKLAMCILIK PROGRAMLARI
AdWords’ü diğer reklamcılık türlerinden ayıran birkaç önemli nokta vardır. AdWords’ü kullanarak:
Kullanıcılara, tam da sunduğunuz ürün veya hizmetler için İnternet’te arama yaptıkları anda ulaşabilirsiniz Google reklam vermeReklamınız, halihazırda sizin sunduğunuz türde ürün ve hizmetleri arayan kullanıcılara gösterilir. Dolayısıyla, söz konusu kullanıcıların işlem yapma olasılığı daha yüksektir.
Reklamınızın hangi web sitelerinde ve hangi coğrafi alanlarda (eyaletler, şehirler ve hatta mahalleler) görüneceğini seçebilirsiniz. AdWords, ABD’deki İnternet kullanıcılarının %80′ine erişmektedir. Bu büyük bir kitledir.

Google Adwords Reklamları

Google Adwords Reklamları’ndan en yüksek performansı en düşük maliyetlerle alabilmek için İnternette Reklam Ver’i seçin.

Internette Reklam Ver

0 yorum :